Card image cap
Acoperișuri verzi

Acoperișurile verzi reprezintă un concept nou în România, îmbrățișat cu entuziasm de echipa noastră pentru beneficiile garantate de acesta, precum: o bună izolare termică a locuințelor și, deci, reducerea consumului de energie, filtrarea CO2-ului și împurităților din aer, captarea și utilizarea apelor meteorice, transformarea unor spații altfel neutilizate în oaze de verdeață și, nu în ultimul rând, pentru aspectul estetic.

Să începem
Card image cap
Pergole și foișoare

Elementele construite sunt cele care dau grădinii substanță, conturând centre de interes și puncte de atracție între zonele plantate. De cele mai multe ori sunt introduse pentru a delimita sau puncta zonele funcționale sau de atracție ale grădinii, sub o multitudine de forme, de la jardiniere și pergole la zone pavate sau ziduri decorative.


Să începem
Card image cap
Grădini verticale

Grădinile verticale reprezintă o soluție rapidă, estetică și benefică de tratare a fațadelor și pereților interiori și chiar de creare a unor compartimentări spațiale și puncte de interes. Tehnologia din spatele acestora este concepută special de echipa noastră, împreună cu experți europeni din țări cu tradiție. Includ sisteme proprii de irigații și hrănire a plantelor pentru o durată foarte mare de viață și un aspect mereu verde.

Să începem
Card image cap
Licheni decorativi

Pereții sunt elemente arhitecturale ce ajută nu numai la construirea unui spațiu, ci și a identității acestuia. Spre deosebire însa de finisajele obișnuite, draparea cu licheni este o metoda foarte rapidă și spectaculoasă de modificare a aspectului unui interior. Procedeul constă în aplicarea lichenilor prin lipire pe o suprafață verticală, fixă sau mobilă.


Să începem
Card image cap
Deck-uri și pontoane

Lemnul ca finisaj exterior părea, până nu demult, o alegere greșită datorită proprietăților sale higroscopice și a sensibilității în timp la acțiuni mecanice repetate, traduse prin tocire, crăpare, curbare etc. Acum însă, datorită sistemelor moderne de prelucrare și tratare, a utilizarii esențelor exotice tari și a sistemelor modulare usor de îmbinat, vă puteți bucura de căldura acestui finisaj pentru a crea deck-uri pentru alei, terase și pontoane.

Să începem
Card image cap
Corpuri iluminat grădina

O grădină nu poate fi completă fără un sistem corespunzator de iluminat. Acesta este de două tipuri : utilitar și decorativ. Cel utilitar se referă la lumina de securitate și la cea necesară parcurgerii spațiului noaptea. Cel decorativ este însă cel care da adevăratul farmec grădinii, punând-o în evidență prin proiectoare, spoturi, surse de lumina difuză, etc.


Să începem