Puncte de fidelitate

Ce reprezintă punctele de fidelitate?
Puncte fidelitate Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru comenzile de servicii efectuate de Copacul Vieții srl. Punctele de fidelitate se acordă începând cu a doua comandă și încep să se acumuleze pentru comenzile realizate începand cu data de 01 ianuarie 2021.

Punctele se acordă calculând 2% din valoarea totală a comenzii. Acestea pot fi folosite pentru a achita parțial sau total valoarea unei comenzi.

Pentru fiecare 50 lei comandați veți primi 1 punct de fidelitate.

Valoarea punctelor și comenzilor conține TVA.

Valoarea punctelor de fidelitate.
1 punct valorează 1 leu.

În pagina de servicii/prețuri este afișat numărul de puncte care se acordă la achiziționare, numărul de puncte de fidelitate variind în funcție de valoarea produsului. Poți folosi punctele de fidelitate acumulate anterior dupa ce ai achitat factura.

Reguli generale de folosire a punctelor
Punctele de fidelitate se acordă automat în contul de client, în urma achiziționării produselor marcate corespunzator și se pot folosi într-o viitoare comandă într-un interval de 1 an de zile de la data acumulării. Dupa această dată, punctele de fidelitate expiră și nu mai pot fi folosite. Discounturile și beneficiile oferite de către Copacul Vieții srl prin acordarea statutului de client fidel nu fac obiectul unei negocieri.
Punctele se acordă la valoarea finală a facturii, mai exact la valoarea rezultată după aplicarea voucherelor sau altor discounturi. Din acest motiv, numarul de puncte afișat la fiecare produs poate diferi de numarul de puncte acordat la final.
Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar întreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu depaseste 0,5. Valoarea punctelor și a comenzilor include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de livrare.
Punctele se pot utiliza împreună cu alte vouchere sau discounturi.
Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mică sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma în bani și nu sunt transmisibile.

IMPORTANT!
Pentru comenzile în care s-au folosit puncte de fidelitate se vor acorda puncte de fidelitate la valoarea comenzii nescazând punctele cu care a făcut o plată parțială.
Copacul Vieții srl își rezervă dreptul de a modifica regulamentul și modul de fidelizare al clienților, cât și perioada de desfașurare a programului, cu o avertizare prealabilă.
Prin participarea la aceast Program, clienții confirmă că au luat la cunostință și sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor ți condițiillor prezentului Regulament.